Du er her: 

19. - 20. september 2020

Kurset giver deltagerne mulighed for at arbejde med vanskeligheder i parforhold, familie, vennekreds og på arbejdsplads. Men også at arbejde med livsspørgsmål generelt og se følelser, reaktioner, handlinger og valg i lyset af den eller de sammenhænge, der har haft en grundlæggende betydning for ens liv.

Et familiemedlem har del i familiens skæbnefællesskab, hvor forbundetheden rækker dybere end de informationer, den enkelte bevidst har modtaget. Familiemedlemmerne er vævet ind i hinanden gennem en bindende kærlighed, som ikke nødvendigvis mærkes, men som kommer til udtryk gennem medlemmernes indre holdning til hinanden. Denne kærlighed er stærkere end individets vilje og sikrer på denne måde samhørighed, beskyttelse, udligning og balance i systemet.

Med denne bindende og blinde kærlighed, som væver familiemedlemmerne sammen, bærer vi med på hinandens uløste forhold. Det kan være en smerte, der ikke har løst sig; noget, der ikke er blevet sørget over; følelser eller hændelser, der ikke er integreret; mennesker, der er udelukket; skyld, der benægtes.

Når det lykkes at bringe baggrunden for ubevidst lidelse, ubevidst skyld og loyalitet frem, vil der kunne vokse klarhed, kraft og indre ro.

En familieopstilling, hvor vi opstiller et familiebillede, kan gøre de ubevidste processer i vores relationer og i vores sjæl synlige. Og vejen til en seende og helsebringende kærlighed lægges fri.

 

Praktisk

Tid: 

19. 20. september 2020
Lørdag 10 - 18 samt søndag 9 - 17

Sted:  

Østen Om, Østergårdsvej 14, Lee, 8850 Bjerringbro.
Find vej under kontakt. Ikke alle GPS'er kender vores sted.

Overnatning:  

Vi har et enkeltværelse og et dobbeltværelse.
Ellers formidler vi overnatning på Ådalen Retræte. Hør nærmere.

Forplejning:

Deltagerne har selv madpakke med til frokost lørdag.
Resten sørger vi for. 

Kørsel:

Vi arrangerer gerne samkørsel. Giv tilladelse til det ved tilmelding.
Desuden kan vi hente ved Bjerringbro st. kl. 9.50.

Pris

1.150 kr. Faktura fremsendes.

Ledelse:

Ele Bonde

Tilmelding

Gå til tilmelding her